Ravintolapalvelut ja tilaisuudet

Monipuolista palvelua!

Valmistamme – mahdollisuuden mukaan – paikallisista raaka-aineista valmistettua suussa sulavaa perinneruokaa. Käytämme kauden villivihanneksia, sieniä ja marjoja, joita säilömme myös kesä/syyskauden ulkopuolisen ajan varalle. Karjalainen ruokakulttuuri henkii syvältä keittiömme sydämestä, muttei estä meitä tarjoamasta myös vaihtoehtoisia menuja ja räätälöimästä herkkuvalikoimaamme moneen suuntaan asiakkaiden toivomusten ja tilaisuuden luonteen mukaan. Huomioimme tilauksesta erilaiset erikoisruokavaliot ja meiltä saat myös kasvisruokamenut. Huomaathan, että sesonkiajan ulkopuolella toimimme ennakkotilauksesta ryhmille ja majoittujille: yksittäisasiakkaille varaustiedustelut vähintään vuorokautta ennen ja ryhmille mielellään aikaisemmin. Tilamme sopivat maksimissaan 60-80 hengelle: Järjestämme ryhmällenne sopivat ruokailut arkilounaista juhlallisempiin menuihin.

Olemme mukana Karelia à la carte -ruokamatkailuverkostossa ja saimme kunnian tulla valituksi vuoden 2013 Karelia à la carte-yritykseksi verkoston 74 jäsenen joukosta.

Kuusituvassa ja Koivusalissa tarjotaan maukasta ruokaa, kahvilapalvelua ja anniskelua A-oikeuksin. Rantapaviljonkimme kotatakkoineen on suosittu illanviettopaikka, johon toimitamme iltapalatyylistä ruokaa. Paviljongille voi järjestää tarjottavat myös itse. Yksityistilaisuuksien ulkopuolella rantapaviljonki on kaikkien majoittujien vapaassa käytössä.

Juhlatilaisuudet

Häät, syntymäpäiväjuhlat, sukukokous taikka muu juhla Pielisen kauniissa rantamaisemassa.

Tarjoamme kesällä jopa kahdeksankymmen ja talvella kuudenkymmen hengen tilaisuuksiin tunnelmalliset tilat ja täyden palvelun. Kauempaa saapuvat juhlavieraat majoittuvat kätevästi pihapiirissä. Voitte valita jonkun valmiista juhlapaketeistamme, tai voimme räätälöidä yhdessä mieleisen menun ja ohjelman toiveidenne mukaan.

Lisätietoa juhlatilaisuuksista

kokoustilat

Tarjoamme kokous- ja koulutustilat maalaistalon perinteikkäässä pihapiirissä Pielisen rannalla. Luonnonrauha, hyvä ruoka ja oheispalvelumme antavat kokouksiin, kursseihin, koulutuspäiviin, pikkujouluihin ja illanviettoihin hyvät puitteet. Koulutuspäiviin ja kokouksiin voimme liittää erilaista ohjelmaa vuodenaikojen mukaan esim. kävelytuokio Vuonislahden kylällä, veneretki, ratsastusretki, pilkkimistä, talviverkkojen kokemista, hiihtoa tai lumikenkäilyä.

Kokouskäytössä tilamme sopivat parhaiten alle 30 hengen ryhmille. Vaihtoehtoina ovat takka- ja kokoustila Tapion tupa 30 hengelle, Kuusitupa 40 hengelle ja kesäisin rantapaviljonki 30 hengelle. Käytössä ovat piirtoheitin, diaprojektori, videotykki, fläppitaulu ja langaton Internetyhteys.

Lisätietoa kokous/koulutuspalveluista

ravintolapalvelut

Herkuttele maukkaalla maalaisruoalla, joka täyttää vatsan ja saa mielen iloiseksi. Toimimme ympäri vuoden tilausravintolaperiaatteella, mutta sesonkiaikoina tarjoamme myös päivittäin vaihtuvia ruokailuvaihtoehtoja. Kehoitamme aina tiedustelemaan tilannetta etukäteen ja tekemään ennakkovarauksen ruokailuihin. Sesonkiajan ulkopuolella varaustiedustelut ruokailuihin vähintään vuorokautta aikaisemmin. A-oikeuksin varustettu kahvila on avoinna kesäisin, sekä talvilomien aikaan. Ajankohtaiset aukiolojat ilmoitamme kauden mukaan.

Meiltä löydät niin karjalaiset perinneherkut, kuin toiveidenne mukaiset juhlaruoat. Kuulumme Karelia àla carte-verkostoon, joka antoi meille vuoden 2013 tunnustuspalkinnon.


Kysy lisätietoa tiloistamme ja ravintolapalveluistamme!


tervetuloa viihtymään!