Saunat ja hoidot

erilaiset saunat käytössäsi!

Herranniemen vierailla on vara valita saunojen suhteen. Pielisen rannassa upouusi puulämmitteinen rantasauna takkatupineen 10 hengelle, savusauna 15 hengelle, sekä 6-8 henkilön kärrisauna.

Päärakennuksen alakerrassa 10 hengen infrapunahoitosauna ja lisänä palju ulkosalla.


Ryhmällenne voitte valita myös neljän kylvyn elämyksen, jossa voi vaeltaa puulämmitteisen saunan, savusaunan ja hoito-infrapunasaunan sekä lämpimän paljun kautta illan rientoihin. Kylpyilta on rentouttava tapa päättää kokous/ koulutustilaisuus ja siihen voi liittää ruokailun, illanvieton ja yöpymisen kievarin viihtyisissä huoneissa.

Lomatalo Laurilassa on lähinnä syys-talvi-kevätkäytössä oleva aina lämmin sauna, johon majoittujat voivat pistäytyä rentoutumaan aamuin illoin. Laurilan saunatilojen yhteydessä on myös poreamme, jossa on mahdollista varata muun muassa yrttikylpyjä. Ryhmille voimme järjestää hoitosaunassa muun muassa turve- ja hunajasaunotukset.

Rantasauna

Uusi rantasauna puulämmitteisellä, isolla kiukaalla, sekä viihtyisällä takkatuvalla ja terassilla. Lauteille mahtuu 10 hlö porukka kerralla. Uimalaituri- ja ranta ovat kivenheiton päässä.

Savusauna

Perinteinen 15 hengen savusauna rantasaunan vieressä. Varattavissa rantasaunan kanssa. Lämmitetään ennakkotilauksesta. Alkaen 220 € / ilta.

Infrapunahoitosauna

Päärakennuksen alakerrassa pääsee nauttimaan uudenlaisen Infrapunahoitosaunan syvästä lämmöstä – kyseessä on hybridisauna jossa on yhdistetty hoitava infrapunalämpö, sekä tavallinen kiuas. Infrapunalämpö pureutuu syvälle kehon kudoksiin ja sillä on lukusia terveyttä edistäviä vaikutuksia; erityisen hyväksi se on lihaksille ja nivelille. Virkistyneen ja rentoutuneen olon huomaa heti saunonnan päätteeksi. Hoitosaunan yhteyteen voi tilata myös ulkokulpypaljun, sekä esimerkiksi turve- tai hunajahoitotarpeet ja yrttijalkakylvyt.

Kärrisauna

kärrisaunan löylyistä voit tuijotella suoraan Pielisen selälle ja Kolin vaaroille. Uimaan on matkaa vain reilut 10 metriä. Saunaan mahtuu 6-8 henkilöä. Varattavissa yksityisvuoroina tilauksesta. Alkaen 20 € / vuoro.

Relax!


Kysy lisätietoa saunapalveluistamme!


tervetuloa rentoutumaan!